پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در محکومیت اهانت به رسول مکرم اسلام خاتم الانبیا (ص)

هیات رییسه ،کارکنان ، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با صدور بیانیه ای، انتشار تصاویر موهن و توهین به ساحت مقدس نبی مکرم اسلام (ص) توسط نشریه فرانسوی را محکوم نمودند‌.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه ، متن بیانیه بدین شرح است:

رسیدن پیام حیات بخش اسلام به مردم تشنه معنویت و اخلاق و گرایش به دین مبین اسلام و سیره اهل بیت و موج اسلام خواهی در کشورهای اروپایی و غربی نگرانی سیاست مداران و سردمداران و صاحبان زر و زور را در پی داشته  که در ادوار مختلف به صور گوناگون دشمنی و  کینه توزیی خود را که نشان از ضعف آنان در مقابل  جهان اسلام که از جامعیت معنوی برخوردار است  را  ابراز نموده اند و در این برهه از  زمان نیز با حرکت مذبوحانه و رذیلانه اهانت به ساحت مقدس پیامبر مکرم اسلام و کتاب مقدس و آسمانی قرآن عظیم توسط نشریه ای فرانسوی، بر منفوریت خود افزودند  لذا جامعه دانشگاهی هم صدا و هم نوا با سایر اقشار جامعه با دلی دردمند وظیفه دارد  تا به روشنگری پرداخته و این اقدامات اهانت آمیز و و مذبوحانه را سم‌زدایی کند.

که دین اسلام و خاتم الانبیا ص از  صدر اسلام تاکنون با  زبان‌های دشنام‌دهنده و حرکت های تفرقه افکن دشمنان ناآشنا و بیگانه نبوده و  تحرکات ضد اسلامی که در کشورهای غربی طی سال های اخیر  بارها شاهد آن هستیم ، بار دیگر عواطف و احساسات همه مسلمانان بلکه همه موحدین و متدینین را جریحه دار و آزرده ساخت که  حکایت از سقوط مدعیان تمدن و انسانیت را به قهقرا دارد.

لذا جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اقدام توهین آمیز نشریه فرانسوی شارلی ابدو و هرگونه توهین به مقدسات، ادیان و پیامبران  را محکوم نموده و با هشدار به اربابان و مزدوران و جیره خواران آنها یادآور می شود که ملت‌های مسلمان بویژه ملت بزرگوار ایران اسلامی در مسائل منطقه‌ی حسّاس، هوشیار بوده و همانگونه که مقام معظم رهبری فرموده اند هرگز دشمنی‌های سیاستمداران و سردمداران غربی نسبت به اسلام و مسلمین را فراموش نخواهند کرد.

اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان