بیانیه های کانون بسیج اساتید....

بیانیه های کانون بسیج اساتید وجامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد زاهدان به مناسبت روز جهانی قدس

حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را به عنوان روز جهانی قدس، روز مبارزه مستضعفان با مستکبران قرار داد و با این اقدام که بیانگر اعتقاد و پایبندی راسخ ایشان به اندیشه وحدت و انسجام اسلامی مقابل زورگویان جهانی است، مبارزه با رژیم جعلی و اشغالگر فلسطین را از محدوده جهان عرب و کشورهای اسلامی به همه جهان گسترش داد. اینک شعله‌های خشم این مبارزه بعد از چهار دهه برافروخته‌تر و عزم مسلمانان و آزادیخواهان جهان در نابودی رژیم صهیونیستی استوارتر شده است. امروز جمهوری اسلامی ایران با رهبری امام خامنه‌ای، توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه‌ای آنها را نقش بر آب نموده است. آمریکا باید بداند که طرح محکوم به شکستِ انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس، به رسمیت شناختن حاکمیت پوشالی رژیم اشغالگر قدس بر جولان و تروریستی اعلام نمودن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران تلاش‌های بیهوده ای است که راه به جایی نخواهد برد.

شمارش معکوس نابودی رژیم صهیونیستی آغاز شده است و جبهه مقاومت که امروزه از هر زمان دیگر قدرتمندتر است، دیر یا زود طومار ننگین این رژیم جعلی را در هم خواهد پیچید. بی‌‌شک حضور آگاهانه و پرشورامت اسلامی در روز جهانی قدس، خط بُطلانی بر دسیسه‌های شیطانی اَیادی استکبار خواهد کشید که برآنند تا اتحاد و انسجام ملت های مسلمان را خدشه‌دار کرده و به نیات پلید خوددست یابند.

ما اساتید بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بار دیگر ضمن تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل (ره) و پیروی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت ا... العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی)،حمایت همه جانبه خویش از مردم مظلوم فلسطین را اعلام می داریم و جنایت‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی را در سرزمین‌های اشغالی محکوم می‌نماییم و با شرکت در راهپیمایی عظیم روز جهانی قدس لرزه بر اندام پوشالی آمریکا و رژیم اشغالگر قدس خواهیم انداخت.

بیانیه جامعه اسلامی دانشجویان به مناسبت روز قدس

در مسئله فلسطین آنچه که هدف است استنقاذ فلسطین است یعنی محو دولت اسرائیل؛( امام خامنه ای  مدظله العالی)

برگزاری روز قدس در کشورهایی نظیر افغانستان ،سوریه، یمن  که خود درگیر مسائل و مشکلات عدیده‌ای که حاصل خباثت و توطئه های استکبار میباشند؛ خود بیانگر همبستگی مسلمین و پایبندی به آرمان فلسطین عزیز است چرا که حضور در راهپیمایی روز قدس یک تکلیف شرعی است و بزرگداشت  یکی از شعائر الهی است که عاقبت منجر به برگزاری نماز جماعت در قدس بدون حضور کشوری جعلی به نام اسرائیل خواهد شد و اسرائیل تنها یک عبرت خواهد بود که نشان می دهد نتیجه تفرقه در امت اسلامی چیزی جز رشد غده های سرطانی نمی شود و سردمداران  بی حکمتی، که به دنبال عادی سازی روابط با این سگ هار آمریکا در منطقه هستند دیگر دربین امت واحده اسلام جایگاهی نداشته و مانند سایر همکیشان خود در ذلت  جان می دهند

جامعه اسلامی دانشجویان ضمن دعوت از تمام اقشار جامعه ازجمله دانشجویان و دانشگاهیان ، حمایت های یک جانبه و زورگویانه آمریکا از رژیم غاصب صهیونیستی را شدیداً محکوم کرده و اعلام می دارد این مصونیت آهنینی  که آمریکا برای اقدامات غیرقانونی ، غیر اخلاقی و غیر انسانی رژیم صهیونیستی ایجاد کرده چونان گنبد آهنین ،یک حباب بیش نیست و به زودی باید هر دو آنها در مقابل جامعه جهانی پاسخگوی اعمال خود باشند و آن اتفاق روزی خواهد افتاد که جان ها و منطق ها با آمدن مظهر صفات الهی حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه روشن شود .

مردم عزیز ایران اسلامی و تمامی آزادگان جهان ،شرکت در این مراسم عبادی و سیاسی را به عنوان مصداق عملی عزت بخش برای مسلمین تلقی کرده  و بدانند کسانی در کارزار های سخت آماده هستند که در پیش از آن آمادگی لازم را کسب کرده باشند مانند حضور در راهپیمایی روز قدس.

امید است حضور در این راهپیمایی مقدمه تلاش بیشتر برای پیشرو شدن در علم ، تقویت قوای جسمی و ذهنی در سایه تقوای الهی باشد.

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان