نصیرزاده مطرح کرد:

تأکید امام خمینی(ره) بر نخبه‌پروری فرزندان انقلاب اسلامی

رئیس مرکز شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نخبه‌پروری از اهداف امام خمینی(ره) است که باید از میان فرزندان انقلاب اسلامی باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان،  حسین نصیرزاده ظهر امروز در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با محوریت شاهد و امور ایثارگران به بیان اهداف و فلسفه حضور و جایگاه ایثارگران در مجموعه دانشگاه آزاد پرداخت.

وی با طرح این سؤال که به چه منظور ستاد شاهد و امور ایثارگران تشکیل شده و چه کارهای باید در آن انجام شود؟ با اشاره به فرامین امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه فرزندان انقلاب را از مهد تا دانشگاه تربیت کنید، اضافه کرد: مجموعه بنیاد شهید باید اقدام عملیاتی برای تحصیل فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران کند و این رسالت بزرگی بر دوش بنیاد شهید و عوامل اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان است.

رئیس مرکز شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: باید سخنان امام خمینی(ره) را در دانشگاه جاری و مدیران آینده نظام را از میان فرزندان شاهد و ایثارگر تربیت کنیم و این در حوزه تکلیف ما است.

نصیرزاده عنوان کرد: مدیران دانشگاه آزاد اسلامی ارزشی، انقلابی و از رزمندگان بسیجی و ولایت‌مدار هستند و فرصت ارزندهای است تا با ورود به بحث نخبه‌پروری حول محور آموزشی اقدام عملی صورت بگیرد و این نخبه‌پروری از اهداف امام خمینی(ره) است که باید از میان فرزندان انقلاب اسلامی باشد.

وی بیان کرد: برای این منظور باید برنامه و ساختار داشته باشیم تا اهداف امام خمینی(ره) را محقق کنیم و ماحصل مدیریتی انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی از شخص دکتر ولایتی به عنوان یک نیروی انقلابی و ولایت‌مدار تا دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی که یک فرد ایثارگر و جانباز بسیجی با تفکر انقلابی است تا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان که فرزند انقلاب است می‌توانند در راه انقلاب اسلامی گام بزرگی بردارند.

رئیس مرکز شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی همچنین به بیان توضیحاتی درباره دستور دکتر طهرانچی مبنی بر راه‌اندازی مراکز مشاوره تحصیلی، آموزشی و تدوین مجموعه قوانین در راستای نخبه‌پروری، استعدادیابی و توان‌بخشی آموزش پرداخت.

نصیرزاده در پایان از اقدامات بایسته مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان وبلوچستان و دفاتر شاهد و امور ایثارگران تقدیر کرده و خواستار تلاش بیشتر و اهتمام عملی با تفکر، روحیه انقلابی، فرهنگ شهادت وایثار در راستای پیشبرد اهداف نظام فکری بدنه مدیریت ارزشی دانشگاه شد.