در واحد زاهدان صورت گرفت

تجدید میثاق با شهدای گمنام/ اهتزاز پرچم بزرگ عزاداری ایام محرم

همزمان با آغاز ماه محرم، هفته دفاع مقدس و شروع سال تحصیلی، اعضاء هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با شهدای گمنام این واحد دانشگاهی تجدید میثاق کردند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) کارگاه آموزشی "شبهه شناسی دینی" و مراسم عزاداری با همت شورای فرهنگی واحد زاهدان برگزار شد.

دکتر امین‎رضا کمالیان در این مراسم ضمن ابراز تسلیت ایام ماه محرم و گرامیداشت هفته دفاع مقدس با اشاره به رشادت‌ها و مردانگی رزمندگان در طول هشت سال جنگ تحمیلی، گفت: «مقاومت بیمانند مردم غیور و دلاور ایران اسلامی طی هشت سال دفاع مقدس پایهگذار یک غرور ملی تمام نشدنی برای ملت ایران بود و هفته دفاع مقدس هیچگاه از ذهن ملت محو نخواهد شد.»

در بخش دیگری از این مراسم حجه الاسلام راهداری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی، با عرض تسلیت ایام سوگواری ماه محرم، هفته دفاع مقدس را گرامی داشت و اظهار کرد: «ایام ماه محرم بهترین زمان برای رفع مسائل و آسیب‎های فرهنگی بوده و باید مسئولان فرهنگی برای دستیابی به این هدف تلاش وافری داشته باشند.»

لازم به ذکر است به مناسبت آغاز ماه محرم پرچم بزرگ مشکی عزاداری با حضور گروه سنج و دمام زنیدر دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به اهتزاز درآمد.