به مناسبت دهه فجر صورت گرفت

تجدید میثاق با شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

هیات رئیسه، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با شهدای گمنام این واحد دانشگاهی تجدید میثاق کردند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، صبح امروز هیات رئیسه و کارکنان واحد زاهدان به مناسبت ایام الله دهه فجر و سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و به پاس ادای احترام به ساحت مقدس شهدا در گلزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی حضور یافته و با عطرافشانی مرقد مطهر شهدا، میثاق خود را با آرمانهای شهدا تجدید کردند.

در این مراسم حجت الاسلام محمد راهداری با تبریک فرا رسیدن این ایام الله به خانواده دانشگاه و خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران و گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی و یار دیرین ایشان آیتالله هاشمیرفسنجانی گفت: بالندگی و استمرار انقلاب اسلامی به برکت هدایت مقام معظم رهبری، حرمت خون شهدا، صلابت ایثارگران و همت عالی ملت ایران است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی واحد زاهدان افزود: با برکت این انقلاب، استکبار جهانی بسیار حقیر و عاجز شده و این امر به برکت هدایتها و مدیریتهای پیامبر گونهحضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و استمرار خون شهداست.

این مراسم با غبارروبی، عطرافشانی و گلباران شهدای گمنام و پخش سرودهای انقلابی در صحن یادمان شهدا همراه بود.