پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با سفر به زاهدان صورت گرفت؛

تجدید میثاق معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با شهدا

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و هیئت همراه برای بازدید از واحدهای دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان وارد زاهدان شدند و با حضور در مزار شهدای گمنام واحد زاهدان با آرمان‌های شهیدان تجدید میثاق کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و هیئت همراه برای بازدید از واحدهای دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان وارد زاهدان شدند و با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با آرمان‌های شهیدان تجدید میثاق کردند.

فرزاد جهان‌بین و هیئت همراه در حاشیه جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و سلطانعلی میر دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، یاد شهید هراچ هاکوپیان را که پس از شناسایی و تشخیص هویت در مراسم باشکوه با حضور سایر مقامات استانی و مردم و دانشجویان به زادگاهش اصفهان انتقال یافت، گرامی داشتند.

شهید هراچ هاکوپیان از اقلیت مذهبی ارامنه کشور عزیزمان بود که در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل در دوران دفاع مقدس به درجه رفیع شهادت نائل شد.

او سال ۹۲ به‌صورت گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به خاک سپرده و پس از هفت سال و احراز هویت، پیکر مطهر این شهید گرانقدر به آغوش پدر و مادرش در زادگاهش اصفهان منتقل شد.