پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور در واحد زاهدان صورت گرفت؛

تجدید میثاق نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با آرمان‌های شهدا

نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با آرمان‌های شهدا تجدیدمیثاق کردند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زاهدان، مجید مشکینی نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و جمعی از اعضای هیئت امنای استانی با حضور در مزار شهدای گمنام این دانشگاه با آرمان‌های شهدا و امام شهدا تجدید میثاق کردند.

مشکینی در ادامه از دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و ساختمان، تجهیزات، کلاس‌های آموزشی، کتابخانه، سالن اسکرین‌لب و سالن آمفی تائتر دانشکده پزشکی بازدید کرد.