پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
توسط دانشگاهیان انجام شد؛

تجلیل از خانواده شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با خانواده شهدای این دانشگاه دیدار و تجلیل کردند.

در این دیدار که سلطانعلی میر دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و رئیس دبیرخانه هیئت امنای استان، معاون فرهنگی، مدیر حراست و مسئول بسیج اساتید این دانشگاه حضور داشتند، از صبر و شکیبایی خانواده شهدای گرانقدر مدافع وطن شهید مجید رخ‌بین و شهید جواد سراوانی پیر قدردانی شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با عنوان اینکه اجر خانواده شهدا نزد پروردگار کمتر از اجر و پاداش شهدا نیست، اظهار کرد: توفیق شهادت در راه خداوند سعادتی است که نصیب افراد خاص می‌شود و شهدا منتخب هستند که دنیا را با تمام جاذبه‌هایش رها، جان شیرین‌ خود را فدای ارزش‌ها، میهن اسلامی و صیانت از مردم کرده و به لقاءالله بپیوندند.

سلطانعلی میر عنوان کرد: وظیفه ما این است که قدر این گذشت و فداکاری شهدا را با تکریم و دلجویی از خانواده آنان که ثواب و اجر گذشت آنان کمتر از  خون شهدا نیست به نحو احسن بدانیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به داشتن چنین فرزندان دانشجویی از جنس ایثار و شهادت به خود می‌بالد، بیان کرد: خود را مدیون خون شهدا می‌دانیم و این حضور کمترین کاری است که در حق خانواده شهدا انجام می‌دهیم و ان‌شاءالله که شرمنده شهدا نباشیم.

در این دیدار با اهدای لوح سپاس از خانواده شهدای دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی شد.

به گزارش آنا، شهید مجید رخ‌بین و شهید جواد سراوانی‌پیر از دانشجویان در حال تحصیل و دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش بودند که سال ۹۶ در درگیری با اشرار مسلح به فیض شهادت نائل آمدند.