پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور رئیس دانشگاه انجام شد؛

تجلیل از عوامل جذب دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

عوامل جذب دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور رئیس دانشگاه آزاد استان سیستان و بلوچستان و زاهدان تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زاهدان، سلطانعلی میر در مراسم تجلیل از عوامل جذب دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اظهار کرد: واحدهای دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان در مهر ۱۴۰۰ رشد مناسبی را در جذب دانشجو داشته و انتظار می‌رود ترم بهمن ۱۴۰۰ این روند افزایشی را ادامه دهند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: یقیناً اگر همه دست به دست هم نمی‌دادند و همت عالی صورت نمی‌گرفت، این امر میسر نمی‌شد، مسئله کرونا و شرایط اقتصادی، فارغ‌التحصیلی و بعضاً انصراف دانشجویان از دلایل کاهش جذب دانشجو شده‌اند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: این استان از نظر جغرافیایی و وضعیت معیشت و امکانات مانند بسیاری از استان‌های برخوردار نیست؛ بنابراین ضرورت ایجاد ظرفیت در بستر تحصیل برای جوانانی که در روستاهای دورافتاده زندگی می‌کنند، احساس شد و اقدامات لازم از طریق راه‌اندازی پردیس‌ها با توان خیران صورت گرفت و امروز شاهد بالندگی خانواده‌ها درباره وضعیت تحصیلی فرزندانشان در اقصی نقاط این خطه هستیم.