تجلیل از کارکنان و اعضای هیات علمی جانباز و رزمنده واحد زاهدان

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و ارج نهادن به خدمات گرانقدر جانبازان و رزمندگان هشت سال جنگ تحمیلی از کارکنان و اعضای هیات علمی رزمنده و جانباز دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تجلیل شد.

به گزارش  خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، مراسم تجلیل از کارکنان و اعضای هیات علمی جانباز و رزمنده دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور عباس پالاش مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سیستان و بلوچستان و هیات همراه، هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، اعضای هیات علمی و کارکنان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر امینرضا کمالیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این مراسم از دلاوریها و رشادتهای رزمندگان، ایثارگران، جانبازان تشکر کرد و جانفشانی و ازخودگذشتگی شهدا را ارزنده و جاودان برشمرد.

در بخش دیگری از این مراسم مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سیستان و بلوچستان نیز از فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در راستای ترویج و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و به ویژه دانشجویان و دانشگاهیان قدردانی کرد.

گفتنی است در این مراسم با اهدا لوح تقدیر و هدایایی از کارکنان و اعضاء هیات علمی تجلیل به عمل آمد.