پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور مسئولان برگزار شد؛

تجلیل از ۹ بازنشسته دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

مراسم تجلیل از ۹ بازنشسته دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور مسئولان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، مراسمی با حضور هیئت رئیسه دانشگاه و مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزار و از ۹ بازنشسته این دانشگاه تجلیل شد.

سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این مراسم از کارکنان بازنشسته به‌عنوان کارکنان خدوم، متعهد و دلسوز یاد کرد و با آرزوی صحت و سلامت از آنان خواست به‌عنوان الگویی موفق برای جوانان تجربیات خود را در اختیارشان بگذارند و تخصص پروری را سرلوحه کار خود قرار دهند.

حجت‌الاسلام محمد موحدی مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز خطاب به کارکنان بازنشسته گفت که با توکل به خدا تولدی دیگر را رقم بزنند و به امر ورزش و تزکیه نفس توجه ویژه‌ای داشته باشند.