تجمع استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در محکومیت فاجعه منا

استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با تجمع در جوار مزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی عدم مدیریت آل‌سعود که منجر به کشته و مجروح شدن هزاران تن از زائران بیت الله الحرام شد را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، حاضران در این تجمع با سر دادان شعارهای مرگ بر آل‌سعود، مرگ به آمریکا، مرگ بر اسرائیل، آلسعود بی‌کفایتی آل‌سعود موذی بیکفایتی آل‌سعود را محکوم کردند.

در بخش دیگری از این مراسم بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در محکومیت فاجعه منا قرائت شد.

در این بیانیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً إِلَى اللَّهِ وَ رَسُولِهِ ثُمَّ یُدْرِکْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ

اگر کسانى از خانه و وطن خود به قصد مهاجرت به سوى خدا و پیامبر صلّى اللّه علیه و آله خارج شوند و پیش از رسیدن به هجرتگاه، مرگ آنها را فرا گیرد، اجر و پاداششان بر خداست «سوره نساء آیه 100»

در پی فاجعه منا و جان باختن هزاران نفر از زائران بیت الله الحرام در حج ابراهیمی که به دلیل رفتار موذیانه رژیم صهیونیستی وهابی آل سعود رخ داد، دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با محکومیت بی‌کفایتی آل سعود با اعلام همدردی با مسلمانان جهان بهخصوص مردم شریف ایران اسلامی این مصیبت را به ساحت مقدس حضرت بقیه‌الله (عج) و رهبر معظم انقلاب اسلامی و دولت تدبیر و امید و خانوادههای معظم این شهدای عزیز تسلیت عرض می نماید.

بار دیگر خیانت آل‌سعود بیکفایت و موذی، فاجعهای خونبار آفرید که در پی این عمل وقیحانه عید مسلمانان جهان به عزا تبدیل شد. رژیم ملعون آل‌سعود با اعمال اقدامات غیر منطقی امنیتی و خفقان پلیسی، مسبب جان باختن هزاران نفر از زائران و مهمانان بیتاللهالحرام شد و حلقه جنایات صهیونیستی علیه مسلمانان را پس از کشتار مسجدالحرام و حمله به مسجد الاقصی و کشتار نمازگزاران یمن در عید قربان تکمیل کرد.

این جنایات بزرگ و نابخشودنی رژیم آل‌سعود نشاندهنده آن است که این رژیم خبیث صلاحیت اداره خانه خدا را ندارد و امت اسلام باید دست این خاندان فاسد صهیونیستی را از سرزمین وحی کوتاه کنند.

جامعه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان پیرو بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند: عکس العمل ایران سخت و خشن خواهد بود، اعلام میکند با دستور ولایت فقیه در راستای بیاحترامی به حجاج ایرانی و عمل نکردن به وظایف خود در قبال بدنهای مطهر قربانیان، با انزجار از رفتار زشت و خبیثانه آلسعود گوش به فرمان مقام عظمای ولایت آماده هر گونه جانفشانی خواهد بود.

و همچنین تأکید میشود پیگیری احقاق حقوق خانوادههای معظم و چشم به راه این زائران و مهاجرین الی‌الله یک امر مهم و لازم الاجرا است و با تمام توان آمادگی خود را جهت ارائه خدمات جهت کمک رسانی به زائران مجروح ایرانی و غیر ایرانی را اعلام می‌دارد.