تجمع اعتراض آمیز اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در محکومیت اعدام شیخ نمر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، در این مراسم مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان با تأکید بر اینکه عاملان شهادت آیت ا... نمر اهل سنت نیستند، بیان کرد: این قتل بدست وهابیت و آل سعود دست نشانده آمریکا و اسرائیل، انجام گرفته است.

حجت الاسلام محمد راهداری افزود: در کجای عالم یک دانشمند را سر می‌برند این عمل از سوی داعشی‌ها هم سر می‌زند، آل سعود در یک روز ۴۸تن را سر می‌برد هیچ فردی در دنیا اعتراض نکرده رسانه‌ای هم نمی‌شود، چنانچه به سفارت سعودی در تهران حمله شود صدای آن عالم را می‌گیرد.

وی با محکوم نمودن شهادت باقرالنمر تأکید کرد: دشمن باید بداند اگر به شهادت رساندن یک عالم نه شیعی که عالم مسلمان، نه تنها زمینه کفر را ایجاد نمی‌کند بلکه هر گونه ترور و جنایت این چنینی را حتی از ادیان دیگر محکوم می‌کنیم. و این مسئله و خون پاک این بزرگوار به فرمایش رهبرمان دامنشان را خواهد گرفت.

در پایان این مراسم بیانیه‌ای که توسط روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد استان سیتان وبلوچستان تدوین شده بود در جمع حاضرین قرائت شد که در بخشی از آن آمده است: دستهایی که به خون هزاران زن و مرد مسلمان آغشته‌اند بار دیگر با پرچم سعودی زیر لوای تفکر اسلام امریکایی و اسرائیلی روحانی معززی را به شهادت رساندند که پیام عدالت خواهیش برطبق موازین اسلام دفاع از مظلومان جهان را به نمایش گذاشت، ندای وحدت این روحانی برجسته را مقامات بلند پایهٔ وابسته به لابی اسرائیل تحمل نمی‌کردند. اینک رهبر شیعیان عربستان شهیدی است که در قهقهه مستانه‌اش ندای «عند ربهم یرزقون» موج می‌زند، موج عظیمی از اعترافات جهانی در این حرکت شرم آور عربستان، با توجه به اتهامات واهی که برای شهید اهل سخن زده‌اند باعث شده چهره واقعی و وهابی پرور عربستان سعودی که دست در دست داعش گذاشته و هدفی جز اختلاف افکنی بین شیعه و سنی ندارد را مشخص کند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ضمن تسلیت به مقام عظمای ولایت و خانوادهٔ معزز این روحانی برجسته حرکت پلید رژیم امریکایی، اسرائیلی سعودی را محکوم نموده و با ایمان به اینکه اعدام شیخ نمر اضمحلال دولت ظالم سعودی را رقم خواهد زد. محبان اهل بیت را در اقصی نقاط دنیا به وحدت فرا می‌خواند و ایستادن در برابر ظالمان و گردنکشان و استعمارگرانی را که زیر بیرق خون آلود امریکا و اسرائیل دست به جنایت می‌زنند را راه حل مبارزه با استکبار و ایادی آن‌ها می‌داند و از جامعه بین الملل و سازمان‌های حقوق بشری درخواست می‌نماید تا جلوی نقض گستردهٔ حقوق بشر را که امروز در راس آن اجرای حکم اعدام این روحانی بر جستهٔ شیعه بود بگیرند. و تصریح می‌شود که آشفتگی سیاسی و سرخوردگی عربستان در منطقه نباید باعث شود تا ائتلافات ظلم برای پوشش دادن جنایاتشان ارکان حقوق بشر را زیر پا بگذارند.