تجمع اعتراض آمیز دانشگاهیان آزاد اسلامی زاهدان در پی اظهارات گستاخانه رئیس جمهور آمریکا+صدور بیانیه

به دنبال اظهارات سخیف و نسنجیده ترامپ رئیس جمهور آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تحریم آن و عربی خواندن خلیج همیشه فارس، دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در محکوم کردن این سخنان، بیانیه‌ای صادر کرد.

در پی اظهارات و سخنان گستاخانه و نسنجیده ترامپ، رئیس جمهور آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این مجموعه عظیم دانشگاهی در راستای منویات مقام معظم رهبری، محکوم کردن تحریم‏ های نابخردانه و اهانت قبیح و سخیف دولت مستکبر ترامپ به ملت غیور و شهیدپرور ایران، تجمع اعتراضامیز با حضور هیات رئیسه، کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان برگزار و در این راستا بیانیهای صادر کرد.

بیشک پس از گذشت سی و نه سال از انقلاب تاریخی و دلیرانهی مردم همیشه درصحنه ایران اسلامی، اگر اقدامات و دلاورمردیهای نیروهای مسلح و جانبرکف، بویژه نیروهای متعهد و متقید سپاه پاسداران نبود، دامنه تروریسم در بسیاری از نقاط مختلف منطقه رسوخ میکرد و مردم دنیا باید بدانند که ملت شریف و دلاور ایران اسلامی ازخودگذشتگی و فداکاری نیروهای مسلح را بر تارک کارنامه امنیتی جهان ثبت خواهند کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تأکید میکند دولت آمریکا و رئیس جمهور کمخرد آن با توهین کردن به سردمداران امنیت آب و خاک منطقه، یعنی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی و عربی خواندن خلیج همیشه فارس به تمامیت و کلیت نظام مقدس جمهوری اسلامی توهین کرده است.

این مجموعه عظیم دانشگاهی علم را در کنار قدرت، عامل پیروزی و ثبات انقلاب اسلامی، ارزشمند و گرانمایه ایران دانست و اعلام کرد که خانواده دانشگاه همیشه، همراه و همدل با تمامی ارگانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی حامی، ظهیر و پشتیبان آرمانها و اهداف ارزشمند این نظام ارزشی بوده و خواهد بود.

دانشگاهیان آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با محکومیت سخنان بیتدبیر ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، تأکید کردند که دنیا بداند ایران اسلامی در سایه وحدت و همبستگی نیروهای مسلح و علمی و با رهبری و تدابیر عالمانه مقام معظم رهبری بر تمامی توطئهها، نیرنگها و دسیسههای دشمنان اسلام و مسلمین پیروز و کامیاب خواهد بود.