سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان خبر داد:

تحصیل 1000 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان

دبیر هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان حضور فعال بیش از هزار دانشجو شاهد و ایثارگر در واحدها و مراکز آموزشی این مجموعه عظیم دانشگاهی را گامی ارزشمند در تحقق فرامین بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رهبر فرزانه انقلاب دانست.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، سلطانعلی میر ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به تسهیلات آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دانشجویان فعال شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از مزایا و تسهیلات ویژه برخوردار هستند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: کلیه دانشگاهها و مؤسسات آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در استان موظفند در هر نیم سال تحصیلی با انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر مطابق آئیننامه نقل و انتقال مصوب شورای طرح و برنامه شاهد موافقت نمایند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خاطرنشان کرد: «دانشجویان شاهد و ایثارگر در مقطع دکتری با تایید ستاد و هماهنگی گروه آموزشی مربوطه یک بار بیشتر میتواند در ارزیابی جامع شرکت نماید
این مسئول دانشگاهی گفت: شهریه تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگری که در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان شاغل به تحصیل می باشند توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت میشود.

دبیر هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: «واحدها و مراکز آموزش عالی دانشگاه آزاد اسلامی در استان سیستان و بلوچستان در بیش از 150 رشته کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی و در رشتههای علوم پزشکی با آزمون دانشجو میپذیرد که برخی از این رشتهها شامل تخفیف 50 درصد می‌باشند

میر خاطرنشان کرد: واحدها و مراکز آموزش عالی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با داشتن آزمایشگاههای مجهز، تجهیزات آموزشی و پژوهشی مناسب، برنامههای فرهنگی و دانشجویی اثربخش، داشتن امکانات رفاهی مطلوب و داشتن بزرگترین مرکز رشد، نقش چشمگیری در توسعه استان در زمینههای علمی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و غیره دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان یادرآور شد: متقاضیان برای ثبتنام بدون آزمون می‌توانند با مراجعه به سامانهwww.azmoon.org  با درنظر گرفتن رشته مورد علاقه خود اقدام به ثبتنام کنند و برای شرکت در آزمون و انتخاب رشتههای علوم پزشکی باید به سایت سازمان سنجش www.sanjesh.org مراجعه و ثبتنام به عمل آورند.