پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
حجت‌الاسلام موحد:

تداوم راه شهدا کشور را به قله‌های عزت و افتخار می‌رساند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: تداوم راه مقدس شهدا، ایران اسلامی را به قله‌های عزت و افتخار می‌رساند.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا از زاهدان،حجت‌الاسلام رضا موحد به همراه سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در دیدار با خانواده شهیدان اربابی، دهانی حسین زهی و اربابی سرجو که به‌مناسبت هفته نیروی انتظامی صورت گرفت، اظهار کرد: راه راستین شهدای والامقام، راه سعادت و رستگاری است و تداوم این راه مقدس ایران اسلامی را به قله‌های عزت و افتخار می‌رساند.

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستانبا بیان اینکه تداوم راه شهدای والامقام بزرگ‌ترین قدرشناسی از رشادت‌ها و فداکاری‌های آنان است با تجلیل از صبر و استقامت خانواده‌ شهدا، آنان را چشم‌ و چراغ جامعه دانست و افزود: خانواده شهدا با ایثار فرزندان خود بالاترین درجه گذشت را به منصه ظهور رساندند.

شیرینی اجر و پاداش  راه شهادت تمام نشدنی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: زنده نگه‌داشتن یاد شهدا و حفظ آثار آنان و تجلیل و تکریم خانواده‌ شهیدان در واقع پاسداری از اسلام و انقلاب است.

سلطانعلی میر با بیان اینکه شهیدان با ایمان و باور قلبی گام در راه شهادت نهادند، اضافه کرد: شیرینی اجر و پاداش راه شهادت تمام نشدنی است.

وی ادامه داد: امیدوارم بتوانیم در راه تحقق آرمان‌های شهیدان ثابت‌قدم باشیم و از ارزش‌هایی که این شهیدان خلق کرده‌اند، حفاظت و پاسداری کنیم.