کمالیان تأکید کرد:

تسریع در تکمیل و راه‌اندازی پروژه‌های عمرانی

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در بازدید از فضاهای عمرانی و آموزشی مرکز آموزشی نیک‌شهر و واحد ایرانشهر، تأکید کرد: تکمیل و راه‌اندازی پروژه‌های عمرانی نقش مؤثری در جلب رضایت دانشجویان دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر امین‌رضا کمالیان اظهار کرد: راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی مهمترین عامل رشد و شکوفایی استعدادهای نهفته در مناطق دور افتاده است.

این مسئول افزود: هیچ امری بدون دلایل کافی رخ نمی‌دهد، هنگامی که هدف رشد و تعالی سطح علمی و فرهنگی منطقه است باید شرایط برای رسیدن به هدف مهیا شود، دانشگاه با داشتن پتانسیل‌های لازم محل آماده‌سازی و فراهم کردن شرایط مطلوب برای توسعه است.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی توانسته‌اند با ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و رفاهی مناسب نقش ارزنده‌ای در پیشرفت استان داشته باشد.

وی نتیجه‌ تلاش و زحمات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی را رسیدن به اهداف بلند مدت و مقدس نظام جمهوری اسلامی دانست و عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی گام‌های بسیار مناسب و موفقی در راستای تأسیس و راه‌اندازی رشته‌های کاربردی و مورد نیاز استان برداشته‌است.

کمالیان از زحمات مسئولان واحد ایرانشهر و مرکز نیک‌شهر تشکر و قدردانی کرد و گفت: خوشبختانه با تلاش و کوشش همکاران شاهد پیشرفت چشم‌گیری در راستای فراهم شدن زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی برای دانشجویان بودیم.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و هیات همراه از ساختمان‌های آموزشی، اداری، مجتمع ورزشی، کتابخانه و دیگر قسمت‌های در حال احداث واحد ایرانشهر و مرکز نیک‌شهر بازدید کردند.