حجت‌الاسلام خسروپناه مطرح کرد:

تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی/ کاهش آمار طلاق و رشد محسوس هنر

نایب‌رئیس هیئت حمایت از کرسیهای نظریه‌پردازی، نقد و مناظره با تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: آمار طلاق کاهش یافته و شاهد رشد در عرصه هنری بوده‌ایم.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه عصر امروز در جلسه با استادان دانشگاههای زاهدان و هیئت‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان ضمن تسلیت ایام دهه فاطمیه و ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهیختگان استان سیستان و بلوچستان، پیرامون دستاوردها و چالشهای انقلاب اسلامی اظهار کرد: عدالت و انصاف حکم میکند در هنگام اظهارنظر در مورد انقلاب اسلامی هم دستاوردها دیده شود و هم چالشها، متأسفانه برخی از مسئولان تنها به بیان چالشها و کمبودها بسنده کرده و موجب افزایش یأس و ناامیدی در جامعه شده و برخی دیگر با نادیده گرفتن چالشها و اکتفا به بیان دستاوردها مانع از مرتفع شدن مشکلات و از بین رفتن کمبودها میشوند.

وی با اشاره به برخی دستاوردهای انقلاب اسلامی عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی مشارکت و آزادی مردم است، اگر حضور مردم در عرصههای علمی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... در هر دهه مورد بررسی قرار بگیرد، مشاهده می‌کنیم که مشارکت مردم در هر دهه بیش از پیش است که این امر یک ظرفیت ارزشمند بوده و از برکات انقلاب اسلامی است.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی را رشد علمی و دانشگاهی را برشمرد و ادامه داد: گسترش دانشگاهها و تنوع رشتهها در جای‌ جای ایران اسلامی یکی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی بوده که نتایج این گسترش علمی، رشد متخصصان و فارغالتحصیلان حرفهای در رشتهها مختلف است که خود باعث رشد و تعالی ملی و بینالمللی کشور میشود.

دبیر و نایب‌رئیس هیئت حمایت از کرسیهای نظریه‌پردازی، نقد و مناظره در ادامه به رشد ایران اسلامی در حوزه هنر و فرهنگ اشاره و عنوان کرد: با تمام نقدهایی که به برخی برنامه‌های تلویزیونی وارد میشود، نباید رشد در این حوزه را نادیده گرفت. جمهوری اسلامی ایران امروز جزء ۶ کشور اول دنیا در عرصه هنر است، علاوه بر آن با وجود تهاجمهای فرهنگی ما رشد چشمگیری در این عرصه داشتیم، خوشبختانه در کشور ما نهادی مثل خانواده که مهمترین و اصلیترین نهاد هر جامعهای است، هنوز معنا و مفهوم خود را حفظ کرده؛ به‌طوری‌که در دو سال گذشته شاهد کاهش آمار طلاق در کشور بوده‌ایم.

خسروپناه با اشاره به چالشهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: بعد از گذشت ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی با چالشهایی مواجه هستیم که باید درصدد رفع این چالشها باشیم، چالشهایی مانند چالش تئوریک، چالش ساختاری، چالش نظارت، چالش حزبی و... .

وی با بیان اینکه هنوز نتوانستهایم در عرصههایی مثل عدالت، فرهنگ و اقتصاد نظریه ارائه کنیم، متذکر شد: برای برنامهها و استراتژیهای کارآمد نیازمند تئوری و نظریه صحیح و مناسب هستیم؛ از طرفی باید ساختار را مناسب و کارآمد اصلاح کنیم؛ در حال حاضر آموزش عالی ما ناکارآمد است؛ در‌حالی‌که آموزش عالی باید دارای آموزش پژوهشی کارآمد باشد، بنابراین باید تلاش کنیم ساختار معیوب کشور را اصلاح و از طرفی نظارت را متغیر کنیم که پیشنهاد برای نظارت مطلوب، دولت الکترونیک است، دولت الکترونیک میتواند یکی از راههای اثرگذار بر نظارت باشد.

دبیر و نایب‌رئیس هیئت حمایت از کرسیهای نظریه‌پردازی، نقد و مناظره از دیگر چالشهای انقلاب اسلامی را عدم حضور نسل سوم انقلاب در عرصههای اجرایی عنوان و تأکید کرد: از دیگر چالشهای انقلاب اسلامی این است که نسل اول و دوم انقلاب اجازه ورود نسل سوم را به عرصه اجرایی کشور نمیدهند و مانع ورود این نسل هستند؛ در‌حالی‌که اکثریت پیشرفتها و موفقیتهای کشور در حال حاضر و زمان کنونی نتایج تلاش‌های نسل سوم انقلاب است.

در بخش دیگری از این نشست سؤالاتی از سوی حضار در جلسه مطرح شد.