معاون فرهنگی و اجتماعی واحد زاهدان خبر داد:

تصویب 27 طرح فرهنگی در دانشگاه ازاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در اولین جلسه فرهنگی، دانشجویی و رزشی استان از تصویب 27 طرح فرهنگی در استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: از این تعداد، بیشترین طرح‌ تصویب شده به واحد زاهدان اختصاص دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دکتر مسعود اکبری‌زاده ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه گفت: طرح‌های ماندگار فرهنگی یکی از اساسی‌ترین فعالیت‌های فرهنگی هر واحد و مرکز دانشگاهی است.
اکبری‌زاده افزود: از جمله طرح‌های ماندگار فرهنگی در واحد زاهدان می‌توان به تکمیل و ساخت فرایند مسجد النبی (ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، فضاسازی یادمان شهدا، اجرای کنگره‌ی ‌شهدا در سطح محلی و منطقه‌ای اشاره کرد.
این مسئول با اشاره به ساخت خانه فرهنگ و هنر توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و تاسیس مرکز مطالعات فرهنگی اجتماعی ایران افغانستان و پاکستان، بیان کرد: از دیگر طرح‌های فرهنگی این واحد دانشگاهی اجرای برنامه‌های مشترک تلویزیونی با سبک زندگی و رویکرد اسلامی، راه‌اندازی مرکز تحقیقات پژوهشی و اجتماعی در واحد زاهدان، تاسیس مرکز تخصصی پاسخ به شبهات دینی و کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب است.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین برنامه‌هایی که در کمیسیون تخصصی فرهنگی، اجتماعی، دانشجویی و ورزشی انجام می‌شود بررسی امور فرهنگی و اجتماعی و دانشجویی یک‌ساله‌ی واحدها و مراکز دانشگاهی استان می‌باشد، عنوان کرد: برنامه‌های پیشنهادی واحدها و مراکز برای هر سال به شورای راهبردی فرهنگی ارائه شده و پس از تصویب به انجام می‌رسد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اظهار کرد: بیشترین امتیاز در واحدها و مراکز به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی و ورزشی اختصاص دارد و باید نگاه ویژه‌ای به حوزه فرهنگی بشود.
سپس معاونین دانشجویی و فرهنگی و مسئولین دفاتر فرهنگ واحدها و مراکز گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی ارائه کردند.