منظری‌توکلی عنوان کرد؛

تعالی در مسیر انقلاب اسلامی با ولایت‏مداری و تبعیت از ارزش‎ها

معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما، ولایت‏مداری و تبعیت از ارزشهای انقلاب اسلامی را تنها عامل موفقیت، پیشرفت و تعالی در مسیر انقلاب اسلام دانست.

به گزارش خبرنگارروابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان،  علیرضا منظریتوکلی صبح امروز در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اشاره به پیشرفتها و موفقیتهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در همه عرصهها به‌ویژه حوزه فرهنگی، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک ارگان ارزشی و انقلابی است و باید تمام همت خود را برای نقش‌آفرینی اثربخش در عرصه‌های مختلف کشور بگمارد.

وی گفت: عامل اصلی برای توسعه و تعالی جامعه و خدمت به مردم تبیین ارزشهای دینی و اسلامی و برنامهریزی کارآمد در عرصه فرهنگی است، برای دستیابی به پیشرفت باید در مسیر اخلاق مداری حرکت کرد.

رئیس سما دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اگر توانستیم مدارس و دانشگاه را ارزشی و متعهد بسازیم، آنگاه می توانیم بر جامعه تأثیرگذار باشیم، عنوان کرد: لازمه توسعه پایدار علم و فرهنگ در کنار یکدیگر است.

دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه به افزایش ارتباط سازمان مرکزی با واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی این استان اشاره کرد و گفت: با توجه به ارتباطات فکری، علمی، فرهنگی و ... از سوی سازمان با واحدهای دانشگاهی افق روشنی پیشروی دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است.

سلطانعلی میر افزود: اکنون زمان آن رسیده است که توانمندیهای دینی و انقلابی استادان، کارکنان و دانشجویان این مجموعه عظیم آموزشی به منصه ظهور برسد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: رسالت مهم دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یکی از دستاوردهای اثربخش انقلاب اسلامی ایجاد بستر مناسب در بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی است تا به این وسیله شاهد بالندگی نسل‌های آیندهساز باشیم.

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با اشاره به عهدنامه امیرالمؤمنین (ع) به مالک اشتر، گفت: در ابتدای خطبه، امام علی (ع) مسیر مالک را برای ادامه مشخص میکنند و میفرمایند، ای مالک بدان شما عازم سرزمینی هستید که پیش از شما والیانی در این سرزمین بودند و مسئولیت انجام کارها و رسیدگی به مسائل را بر عهده داشتند و حکومت میکردند، این حکام و والیان یا حاکم جور بودند یا حاکم باانصاف و عادل، مردم عملکرد را بررسی و ارزیابی میکنند و باید عملکرد شما با حاکمان گذشته متفاوت بوده و مورد تأیید مردم قرار گیرد.

حجت‌الاسلام احمد ایمانیخواه افزود: اکنون که دانشگاه آزاد اسلامی تغییر مسیر داده است و نگرش و رویکرد مدیریت کلان آن در مسیر اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی قرار گرفته است، ما چگونه عمل میکنیم؟ چه گام‌هایی در پیمودن این مسیر برداشتهایم؟ در پایهگذاری تمدن نوین اسلامی چه اقداماتی انجام شدهاست؟

وی با بیان اینکه یکی از بالهای پرواز در افق تمدن نوین اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی است، تأکید کرد: آنچه از بررسیها منتج شده است، حرکت دانشگاه آزاد اسلامی بعد از تغییر رویکرد، حرکت رو به جلو بوده و امیدواریم با توجه به اینکه مسیر درست شناسایی و انتخاب شده است، بتوانیم با سرعت و موفقیت طی طریق کنیم و این کار عملیاتی نمیشود مگر با تقوای الهی، تقوای الهی نظارت خداوند بر بندگان است، وجدان خود بزرگترین بازرس بر اجرای وظایف است.

به گزارش روابط عمومی، در این جلسه علی پایان به عنوان معاون آموزشی واحد زاهدان معارفه و از تلاش کامبیز نرماشیری معاون سابق این واحد دانشگاهی که در انتخابات سازمان نظام مهندسی استان سیستان و بلوچستان به‌عنوان رئیس انتخاب شده، قدردانی و علیرضا حسنآبادی نیز به‌عنوان مدیر پژوهشی واحد زاهدان منصوب شد.

پس از جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، مراکز تحقیقاتی این واحد دانشگاهی با حضور معاون دانشگاه آزاد اسلامی و هیأت رئیسه واحد زاهدان افتتاح شد.