پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
حجت‌الاسلام موحد:

تعمیق آگاهی‌ دانشجویان از وظایف اصلی نهاد رهبری در دانشگاه است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: تبیین ارزش‌های اسلامی و تعمیق آگاهی‌ دانشجویان از وظایف اصلی این نهاد در دانشگاه‌هاست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل،حجت‌الاسلام رضا موحد در نشست معارفه سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل با تأکید بر اینکه کار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها فقط فعالیت فرهنگی نیست، اظهار کرد: توسعه و تعمیق آگاهی‌ها و علائق اسلامی دانشجویان، دانشگاهیان و تبیین ارزش‌های اسلامی  یکی از اصلی‌ترین وظایف دفتر نهاد است.

وی بیان کرد: مقابله با ترویج عقاید، افکار انحرافی، هجوم فرهنگی، تقویت روح خودباوری و استقلال فکری از دیگر وظایف دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌هاست.

این مسئول به حدیثی از پیامبر اسلام صلی‌الله و علیه و آله و سلم که فرمودند: «همانا خداوند دشمن دارد مؤمنی را که ضعیف و بی‌دین است» اشاره کرد و گفت: قدرت و قوت از ویژگی‌های بارز یک مؤمن است که باید از آن در راستای خدمت به جامعه اسلامی استفاده کند.

وی، مؤلفه‌های قدرت یک جامعه را برشمرد و اضافه کرد: ایران اسلامی به‌عنوان یک کشور قدرتمند مؤلفه‌های قدرت ازجمله تنوع فرهنگی جذاب، توان نظامی و اقتصادی، ایدئولوژی و نیروی انسانی جوان و تحصیلکرده را دارد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، جنگ تحمیلی را برای کشور یک نعمت برشمرد و عنوان کرد: دفاع مقدس خیرات و برکات بسیاری برای کشور داشته و ما هنوز با گذشت چند سال از پایان جنگ از تجربیات به‌دست آمده در این جنگ استفاده می‌کنیم.