پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
ایثار، از خودگذشتگی و نوع دوستی

تقدیر هیات رئیسه دانشگاه آزاد زاهدان از کادر پرستاری و پزشکی...

ایثار، از خودگذشتگی و نوع دوستی از ویژگی های بارز ملت ایران اسلامی است و اکنون که با شیوع ویروس کرونا در کشور روبرو هستیم تلاش و مجاهدت فداکارانه جامعه پزشکی اعم از مدیران، پزشکان، پرستاران و کارکنان عرصه بهداشت و درمان برای حفظ سلامت ملت شریف ایران و مبارزه با شیوع ویروس کرونا شاهدی بر این مدعاست که این ایثارگری برای همیشه در خاطر مردمان این مرز و بوم باقی خواهد ماند .

هیات رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، از زحمات و تلاش های كليه دست اندرکاران ، پزشكان، پرستاران و كادر درماني دانشگاه علوم پزشكي استان  تشکر و قدردانی نموده،  امیدواریم در پرتو عنایات خداوند متعال و  در سایه همدلی و وحدت همگانی این برهه سخت  نیز  با موفقیت و سربلندی پشت سر گذاشته شود.

(اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان)