کمالیان تاکید کرد

تلاش برای کاهش وابستگی به شهریه دانشجویی راه رسیدن به اقتصاد مقاومتی در دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تلاش بیشتر در حوزهپژوهش، تبدیل علم به ثروت و گسترش مراکز رشد و شرکتهای دانشبنیان را برای رسیدن به مطالبات رهبری و اقتصاد مقاومتی ضروری دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر امینرضا کمالیان در هجدهمین نشست کمیسیون دائمی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، جلسات کمیسیون دائمی هیات امنای استان را راهکاری برای کمک و تسهیل امور در دانشگاهها عنوان و اظهار کرد: درخواستهای مطرح شده با بررسی کارشناسانه و دقیق در این جلسات سریعتر در مسیر عملیاتی شدن قرار میگیرند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این جلسه که با محوریت شهریه دانشجویی برگزار شد، گفت: «کاهش وابستگی به شهریه دانشجویی تنها با تلاش و فعالیت بیشتر و اثربخش در حوزهپژوهشهای کاربردی در مسیر تجاری شدن علم میسر میشود».

وی با بیان اینکه فرصتها و پتانسیلهای مطلوب و خوبی در استان برای انجام فعالیتهای دانشبنیان وجود دارد، تاکید کرد: «باید طرح‌ها و ایدههایی که از سوی استادان و دانشجویان مطرح میشود در کمترین زمان و بیشترین دقت بررسی و وارد عرصه فعالیت شود».

این مسئول دانشگاهی، داشتن کارنامهدرخشان در حوزهپژوهشی، فرهنگی، آموزشی، دانشجویی، رفاهی و ... را بهترین راه برای جذب دانشجویان دانست و تاکید کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون در زمینه ارتقای کیفیت در همهعرصهها گامها مناسب و خوبی برداشته است که نتایج آن کسب رتبهها و افتخارهای فراوان علمی، فرهنگی، ورزشی و ... از سوی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان است و این امر، عاملی مهم برای ترغیب و حضور بیش از پیش جوانان مشتاق به تحصیل در این مجموعه عظیم دانشگاهی است».

رئیس واحد زاهدان با بیان اینکه برنامهریزیها و فعالیتهای انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان علاوه بر در نظر داشتن مصالح دانشگاه، مطالبات ملی و منطقهای را مدنظر قرار داده است، عنوان کرد: «مصوبات و طرحهای جلساتی که در دانشگاه برگزار میشود به دلیل اینکه پس از بررسی و کارشناسی علمی و تخصصی وارد عرصه عملیاتی میشود بیشترین تأثیر را در رشد و پیشرفت منطقه و کشور دارد».