پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
معاون استاندار سیستان و بلوچستان مطرح کرد؛

توانایی پردیس آموزشی هیرمند در جذب دانشجوی خارجی

معاون استاندار سیستان و بلوچستان گفت: پردیس بین‌المللی هیرمند با توجه به نیاز و تقاضای زیاد برای ادامه تحصیل در آن سوی مرز می‌تواند در جذب دانشجوی خارجی پیشتاز باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، علی زینی‌وند در جلسه شورای فرمانداران شهرستان‌های منطقه سیستان با اشاره به افتتاح پردیس بین‌المللی هیرمند اظهار کرد: این مرکز آموزشی می‌تواند درباره پذیرش دانشجو از افغانستان با توجه به نیاز و تقاضای زیاد برای ادامه تحصیل در آن سوی مرز می‌تواند پیشتاز باشد.

وی دانشجویان غیرایرانی را سفیران ایران در کشورهای خود دانست و افزود: ایجاد فضای آموزشی با استانداردهای بین‌المللی باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در سیستان و بلوچستان را قابل قدردانی دانست و گفت: ایجاد پردیس‌ها در مناطق مختلف این استان قدم نخست است و به مدد الهی و با حمایت مسئولان هر منطقه شاهد پیشرفت‌های کیفی و کمی آنان در آینده خواهیم بود.