پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
در راستای منویات رهبری و کمک‌های مؤمنانه صورت گرفت؛

توزیع بسته‌های معیشتی بین کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با هماهنگی سپاه پاسداران به توزیع ۸۰ بسته حمایتی در قالب ارزاق در راستای منویات رهبری و کمک‌های مؤمنانه به قشر مستضعف اقدام کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، با هماهنگی بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، ۸۰ بسته ارزاق حمایتی برای کارکنان کم‌بضاعت در نظر گرفته شد.

در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص کمک‌های مؤمنانه به اقشار مستضعف در هفته دفاع مقدس بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با هماهنگی سپاه پاسداران به توزیع ۸۰ بسته حمایتی در قالب ارزاق اقدام کرد.

در این مراسم که در مسجد دانشگاه برگزار شد، فریدالدین حداد عادل نیز حضور پیدا کرد و به ذکر خاطراتی درباره جنگ تحمیلی پرداخت.