میر خبر داد:

توزیع کمک‎های دانشگاهیان دانشگاه آزاد کرمان بین سیل‌زدگان سیستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان از توزیع کمکهای ارسال شده دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در مناطق سیل‌زده سیستان خبر داد.

سلطانعلی میر از همدلی، مساعدت و همراهی خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در حادثه سیل اخیر شمال سیستان قدردانی کرد و به خبرنگار خبرگزاری آنا در زاهدان گفت: خانواده فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی ثابت کردهاند که این مجموعه عظیم آموزش عالی، مجموعهای از مردم و برای مردم است.

وی افزود: وقوع سیلابهای اخیر در کشور سبب شد تا عهد و پیوند دانشگاه آزاد اسلامی با مردم غیور و شهیدپرور ایران اسلامی بیش از پیش به منصه ظهور گذاشته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان عنوان کرد: حضور مؤثر و بهنگام نیروهای جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در مناطق سیلزده و ارسال کمکهای نقدی و غیرنقدی به این مناطق مهر تأییدی است بر وفاق و همدلی این مجموعه عظیم آموزش عالی با مردمی که همواره در راستای پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه حضور چشمگیر داشته و دارند.

میر با تشکر از همت و عزم قوی خانواده دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه واحد کرمان برای ارسال کمکهای غیرنقدی به مناطق سیلزده شمال سیستان از توزیع کمکهای ارسال شده در مناطق سیل‌زده خبر داد.