کمالیان:

توسعه علم بدون انجام فعالیت‎های تحقیقاتی و توسعه برنامه‎های پژوهشی امکان‎پذیر نیست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در سومین جلسه شورای تخصصی پژوهش و فناوری استان نقش فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی را در تعالی کشور مهم برشمرد و اظهار کرد: توسعه علم بدون انجام فعالیتهای تحقیقاتی و توسعه برنامههای پژوهشی امکانپذیر نیست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر امینرضا کمالیان، محصول برگزاری این جلسات را ارتقاء پژوهش استان و دستیابی به نتایج مطلوب و مناسب دانست و گفت: با توجه به دانشگاه کارآفرین به عنوان هدف دانشگاه آزاد اسلامی، همهتلاشها در راستای تبدیل دانش به ثروت است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ابزار رسیدن به این هدف را توسعه فرهنگ دانشبنیان عنوان کرد و افزود: این توسعه به معنای ترویج ارزشها و الگوهایی است که دانشگاه را به سمت و سوی فعالیتهای دانشبنیان سوق میدهد.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: باید در برنامهها و جلسات، توسعه فرهنگ دانشبنیان با نگاه ویژهای دیده شود و فرهنگ، ارزشها و نگرشهای دانشگاه آزاد اسلامی در این حوزه به نحوه مطلوب ترویج و رشد داده شود.

کمالیان با تأکید بر راه‌اندازی مراکز رشد، شرکتهای دانشبنیان و مراکز تحقیقاتی بیان کرد: پس از راه اندازی مراکز رشد، فعال سازی این مراکز و احداث واحدها و هستههای فناور در اولویت برنامههای پژوهش است.

این مسئول با بیان اینکه راهاندازی مراکز رشد و شرکتهای دانشبنیان از جمله اقدامات برای رسیدن به دانشگاه کارآفرین است، عنوان کرد: راه‌اندازی مراکز رشد بخشی از فرهنگ کارآفرینی و برنامههای آموزشی ارائه شده در این حوزه ترویج این فرهنگ است.

در بخش دیگری از این جلسه برنامههای هفته پژوهش تدوین و در خصوص مسائل پژوهشی استان بحث و تبادل نظر انجام شد.