فرماندار نیمروز عنوان کرد:

توسعه همه‌جانبه دانشکده فنی سما در شهرستان نیمروز

فرماندار نیمروز گفت: فرمانداری و ادارات شهرستان نیمروز ظرفیت‌های خود را برای توسعه همه‌جانبه دانشکده فنی سمای این شهرستان به کار می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، محمدعلی قهرمانی که ظهر امروز به همراه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در ساختمان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در شهرستان نیمروز و آموزشکده فنی سمای این شهرستان حضور پیدا کرده بود، اظهار کرد: مراکز آموزشی و تربیت نیروهای کارآمد و متخصص از شاخص‌های توسعه است.

وی عنوان کرد: دانشگاه‌ها باید با رویکرد اسلامی، نیروهای متعهد و متخصص در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تربیت کنند.

فرماندار نیمروز در این دیدار بر لزوم توسعه دانشکده فنی سما تأکید و اظهار کرد: فرمانداری و ادارات شهرستان نیمروز، تمام ظرفیت خود را برای توسعه همه‌جانبه این مرکز دانشگاهی به کار خواهند گرفت.

در این دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز بیان کرد: شهرستان نیمروز از لحاظ وسعت سرزمینی به عنوان بزرگ‌ترین شهرستان منطقه سیستان است که قابلیت دایرکردن مراکز دانشگاهی را دارد و دانشگاه آزاد اسلامی در راستای گسترش عدالت آموزشی، اقدام به ساخت و توسعه مراکز آموزشی در شهرستان‌های کمتر برخوردار این استان کرده است.

سلطانعلی میر تصریح کرد: امیدواریم در آینده با افزایش رشته‌های تحصیلی و گسترش فضای آموزشی  بتوانیم خدمات آموزشی مطلوبی به دانشجویان این شهرستان ارائه دهیم.