پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
کرمان‌ساروی در گفتگو با آنا خبر داد؛

تولید انبوه تهیه الکل از خرما در مراحل نهایی اخذ مجوز

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: تهیه الکل از خرما ازجمله محصولات این دانشگاه علیه کرونا به‌صورت پایلوت انجام شد و با اخذ مجوزهای لازم که در مرحله نهایی قرار دارد، آینده نزدیک شاهد تولید انبوه این محصول خواهیم بود.

مسعود کرمان‌ساروی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، درباره تازه‌ترین اقدامات معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان علیه کرونا اظهار کرد: اقدامات در مبارزه با کرونا عمدتاً به‌صورت پیشگیرانه، آموزش همگانی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی بوده و این فعالیت‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان مانند سایر مراکز علمی کشور ادامه دارد.

وی درباره دستاوردهای این دانشگاه در راه مبارزه با کرونا گفت: تهیه الکل  از خرما و تولید ماسک از جمله اقداماتی بوده که تا‌کنون به‌صورت پایلوت انجام شده و در آینده نزدیک شاهد تولید انبوه و قابل توجه این محصولات برای خدمت‌رسانی به آحاد جامعه هستیم.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی  سیستان و بلوچستان افزود: ترم تابستان و ترم‌تحصیلی جدید هم با‌ تجربه خوب کسب‌شده از ترم گذشته به‌صورت مجازی برگزار می‌شود که قطعاً آموزش مجازی هم در دروس تئوری و هم دروس عملی و آزمایشگاهی مانع از تجمع دانشجویان و استادان می‌شود و به‌طور مؤثری جلو انتقال ویروس گرفته می‌شود.

کرمان ساروی افزود: توصیه به‌همه مردم این است که از حضور در تجمعات و مراسم خودداری کنند و درباره برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان حضرت ابا‌عبدالله‌الحسین(ع)، همانطور که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی خود به‌مناسبت عید سعید قربان فرمودند، معیار آن چیزی است که ستاد ملی مقابله با کرونا و کارشناسان بهداشت می‌گویند؛ بنابراین باید ضوابط تعیین شده برای عزاداری از سوی این ستاد را تمام و کمال رعایت کرد.