واحد زاهدان مقام دوم مسابقات انجمن بتن آمریکا شاخه ایران را کسب کرد

تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در هجدهمین دوره مسابقات موسسه بین‌المللی بتن آمریکا(ACI) - شاخه ایران، موفق به کسب مقام دوم کشور شد.

به گزارش خبرنگار واحد زاهدان، تیم «مکران» ( MAKKORAN ) دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به استاد راهنمایی دکتر مهدی شهرکی و سرپرستی مهندس افشین طاهری و با همراهی دانشجویان رشته مهندسی عمران، عبدالرئوف قنبرزهی، سبحان خاکپور تربتی و محمدعلی گلدرزهی موفق به کسب مقام دوم در گرایش «بتن متخلخل» هجدهمین دوره مسابقات موسسه بین المللی بتن آمریکا( ACI ) - شاخه ایران شد.

در گرایش بتن متخلخل تیم ها به منظور ترویج و ارتقای دانش توسعه پایدار در صنعت بتن، برای ساختن نمونه بتنی متخلخلی که علاوه بر داشتن نفوذپذیری بالا، از مقاومت کششی مناسبی نیز برخوردار باشند، به رقابت پرداختند.