رباتیک واحد زاهدان موفق به کسب مقام اول مسابقات جهانی 2016 ربوکاپ تایلند شد

تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در مسابقات جهانی 2016 ربوکاپ تایلند موفق به کسب سه مقام شد.

به گزارش خبرنگار واحد زاهدان، مسابقات جهانی 2016 ربوکاپ تایلند با حضور 284 تیم و 918 نفر شرکت کننده برگزار شد. در این دوره از مسابقات تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان موفق به کسب سه مقام شد که این مقا‌م‌ها شامل مقام اول در رشته مسیریاب حرفه ای و دو مقام دوم در رشته‌های امدادگر پیشرفته و ربات انسان نمای کلاسA است.

اعضای این تیم حمیدرضا نجاتی عضو هیات علمی و سید میلاد میرکاظمی دانشجوی واحد زاهدان بوده که در کارنامه علمی خود در چهار ماه گذشته، مقام برترین ربات از لحاظ تکنولوژی و ساخت، در مسابقات رباتیک مین‌یاب، ششمین المپیاد فجر تهران، مقاماول لیگ شناسایی محیط پرواز مجازی، مقام دوم در لیگ شناسایی محیط پرواز و مقام دوم در لیگ شناسایی پرواز اتوماتیک را در نخستین دوره مسابقات مهارت‌های پروازی و ششمین دوره مسابقات رباتیک شیراز به ثبت رسانده اند.