قهرمانی واحد زاهدان در مسابقات دانشجویی کاراته دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

تیم کاراته دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با کسب چهار مدال طلا مقام قهرمانی این دوره از مسابقات را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار واحد زاهدان، مسابقات کاراته دانشجویان دانشگاههای آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به میزبانی واحد زاهدان در مجتمع ورزشی معلم این واحد دانشگاهی برگزار شد.

لازم به ذکر است در این مسابقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل با کسب سه مدال طلا و یک مدال نقره نایب قهرمان شد.

گفتنی است در پایان این مسابقات با حضور داوران از سوی مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد.