کسب مقام اول مسابقات کشوری سازه‌های ماکارونی از سوی واحد زاهدان

تیم کارکیا بریج دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در مسابقات سازه‎های ماکارونی که در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد، مقام اول را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار واحد زاهدان، تیم کارکیا بریج در نخستین دوره مسابقات کشوری سازه‌های ماکارونی دانشگاه شهید بهشتی(SBUSS 2016) در گرایش راندمانی با وزن سازه 133.5 و راندمان 630.7 موفق به کسب مقام اول این دوره از مسابقات شد.

اعضای تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نبی سرحدی و فرزاد ریگی بودند. سرپرست این تیم محسن سرحدی از دانشجویان گروه عمران و استاد راهنما نیز دکتر علی قدس عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی است.

این دوره از مسابقات به همت انجمن علمی دانشجویی معماری دانشگاه شهید بهشتی و گروه تخصصی سازه‌یار برنامه‌ریزی و اجرا شد.