جای خالی دانشجویان شهید و درگذشته دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان در جلسه امتحان + تصویر

جای سه دانشجوی درگذشته سانحه رانندگی و یک دانشجوی شهید دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در جلسه امتحانات پایان ترم امروز خالی بود.

به گزارش خبرنگارروابط عمومی واحد زاهدان، سه دانشجوی دکتری تخصصی رشته علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در سانحه تصادف رانندگی جان خود را از دست دادند.

درگذشت تاسف بار 3 تن از دانشجویان جان باخته مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان شادروانان منصور سنچولی، حامد روشنگر و محمد کیانی در حادثه دلخراش تصادف سه دستگاه خودرو در محور زابل- زاهدان، رخ داد.

حسن عشوری دانشجوی رشته حقوق جزا و جرم شناسی در مقطع کارشناسی ارشد واحد زاهدان هم به عنوان نیروی وزارت اطلاعات در عملیات انهدام تیم تروریستی در چابهار به شهادت رسید.

جای این دانشجویان، امروز در جلسه امتحان خالی بود.