پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
به مناسبت حلول ماه محرم انجام می‌شود؛

جزئیاتی از اقامه عزای حسینی در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

مراسم برافراشته‌شدن پرچم عزای اباعبدالله‌الحسین(ع) در روز نخست محرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، مراسم برافراشته‌شدن پرچم عزاداری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به همت روابط عمومی این دانشگاه و با حضور هیئت رئیسه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از کارکنان و استادان برگزار شد.

شرکت‌کنندگان با حضور در گلزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با ذکر فاتحه یاد و خاطره شهدا و امام شهدا را گرامی‌ داشتند و با سلام خاص به محضر حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) با راه‌اندازی دسته سینه‌زنی و مداحی توسط مداح اهل بیت به سمت محل افراشتن پرچم حرکت کردند.

حجت‌الاسلام رضا موحدی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان هم در این مراسم با ذکر مصیبت به بیان روایتی درباره قیام عاشورا پرداخت.

در این مراسم سلطانعلی میر دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان آغاز ماه محرم را به کارکنان و استادان این دانشگاه تسلیت گفت و بیان کرد: مراسم سوگواری دهه محرم با رعایت همه جوانب بهداشتی با شکوه تمام برگزار شود.

به گزارش آنا، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان همه ساله با تصویب شورای فرهنگی و حمایت رئیس دانشگاه مراسم عزای حسینی در دهه نخست محرم برگزار می‌شود، امسال نیز مقرر شد این مراسم در دو وقت صبح و شب با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی هم به‌صورت مجازی و هم در فضای باز برگزار شود.