انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی از 19 مرداد آغاز می‌شود/ اعمال تخفیف شهریه برای مناطق محروم

جزئیات انتخاب رشته متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی

معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد انتخاب رشته این دانشگاه از 19 مرداد آغاز می‌شود.

دکتر علیرضا رهایی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی درباره زمان انتخاب رشته محل از سوی داوطلبانی که در آزمون سراسری 96 مجاز به انتخاب رشته در این دانشگاه شده‌اند به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «با هماهنگیهای انجام شده داوطلبان مجاز به انتخاب رشته، می‌توانند از 19 تا 26 مرداد به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org مراجعه و انتخاب رشته کنند.»

او در بخش دیگری از سخنان خود به تخفیف شهریه برای دانشجویانی که در مناطق محروم سکونت دارند اشاره کرد و افزود: «براساس تصمیم هیات رئیسه دانشگاه آزاد امسال به پذیرفته‌شدگان مناطق محروم که از سوی مرکز شناسایی و مشخص شدند تخفیف شهریه داده می‌شود و برای افراد بااستعداد بر اساس میزان معدل آنان نیز تخفیف شهریه اعطا خواهد شد.»

به گفته معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، برای نخبه‌ها هم با شرایطی مشخص بورسیه داده می‌شود.

جزئیات انتخاب رشته متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی

بر اساس اطلاعیه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی؛ همه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری که متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی هستند، می‌توانند از 19 تا 26 مرداد با مراجعه به سامانه این مرکز انتخاب رشته کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دواطلبان می‌توانند به نشانیwww.azmoon.org مراجعه و با توجه به نمره کل کسب شده در هر زیر گروه متناسب با رشته انتخابی و کد شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی، نسبت به انتخاب 20 رشته/محل اقدام کنند.

داوطلبان علاوه بر گروه آزمایشی اصلی، چنانچه در زمان ثبت‌نام گزینه علاقه‌مندی به گروه هنر و زبان‌های خارجه را انتخاب کرده‌اند و در آزمون آن نیز شرکت کرده‌اند، از فرصت انتخاب رشته دو یا سه گروه آزمایشی بهره‌مند می شوند.

داوطلبان در نظر داشته باشند که در صورت تمایل به انتخاب رشته در دو یا سه گروه آزمایشی (گروه آزمایشی اصلی، گروه هنر و یا گروه زبان خارجه) باید کارت اعتباری جداگانه برای هر کدام تهیه و در سایتwww.azmoon.org انتخاب رشته کنند.

همچنین داوطلبانی که رشته/محل مورد نظر خود را در دفترچه رشته‌های با آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی پیدا نمی‌کنند، توجه داشته باشند که بخش اعظم رشته/محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون هستند که درصورت تمایل با مراجعه به سامانهwww.azmoon.org ثبت‌نام کنند.

داوطلبان ابتدا از وجود رشته/محل مورد علاقه خود در دفترچه راهنمای انتخاب رشته اطمینان حاصل کنند و سپس اقدام به خریداری کارت اعتباری دوره مربوطه کنند.

شایان ذکر است نتایج انتخاب رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاداسلامی هفته آخر شهریور ماه اعلام خواهد شد.