پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور معاونان آموزش و پرورش؛

جشنواره دانش‌آموزی وحدت در مجتمع مدارس سمای زاهدان برگزار شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زاهدان، مراسم جشنواره دانش‌آموزی وحدت با حضور معاونان آموزش و پرورش در مجتمع مدارس ابتدایی سمای زاهدان برگزار شد.

در این مراسم که با محور موضوع وحدت برگزار شد، جمعی از سخنرانان و شاعران شیعه و سنی حضور داشتند و به سخنرانی و قرائت شعر پرداختند و در پایان از دانش‌آموزانی که در زمینه مقاله‌نویسی، نمایشنامه، داستان، شعر، خوشنویسی و اجرای سرود با موضوع وحدت رتبه آوردند، قدردانی شد.