پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

جلد چهارم کتاب حبیب دلها رونمايي شد

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: در نخستين همایش حبيب دلها، از جلد چهارم کتاب حبیب دلها وکتاب الگوی تربیت واخلاص گزیده ای از مجموعه مقاله های نخستین همایش حبیب دلهارونمایی شد.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، به مناسبت گرامی داشت اولین سالگرد شهادت  سردار سرتیپ پاسدار حبیب لک زایی جانشین فرمانده سپاه سلمان همایش حبیب دلها در تالار علامه حلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان برگزارشد.در اين همايش حجت الاسلام والمسلمین جعفری قائم مقام بنیاد فرهنگی مهدویت در کشور با تبریک شهادت سردار رشید اسلام شهید حبیب لک زایی از این شهید به عنوان نمونه بارز یک بسیجی والگویی تمام عیار برای تمامی افراد جامعه اعم از شیعه وسنی نام بردوگفت:شهید لک زایی با ایمان وعمل صالح خود به همگان اثبات کرد که داشتن اراده در کارها انسانها را با کمتریت امکانات ودر سخت ترین شرایط پیروز می کند.وی افزود:سردار شهید لک زایی سیمای کامل سیستان بود که در اوج سختی ها ثابت کرد که بحث مهدویت فقط مختص به شیعه نیست با تفکر واندیشه خود وحدت را در بین افراد جامعه وبه ویؤه در این استان به وجود آورد.همچنین معاون سیاسی امنیتی استانداری سیستان وبلوچستان نیز در این همایش با اشاره به خدمات ارزنده وشایسته سردارشهید حبیب لک زایی در سطح استان به ویژه برقراری امنیت ووحدت گفت:این شهید با در طبق اخلاص قرار دادن جان خود بیشتر ساعات شبانه روز را در پی رسیدگی به مشکلات مردم وحل وبررسی آنها بود.وی افزود:سردار لک زایی فردی مردمی وبی ادعا بود که تمام هم وغمش برآمورده شدن نیازهای مردم در مناطق محروم بود وبا حضور در بین آنها وگوش دادن به درد دلهایشان او را از کار خسته نکرد بلکه بیشتر اورا وامی داشت تا در بین مردم باشد ونیازهای آنهارا برطرف کند.وی بیان کرد سردار شهید لک زایی با تفکر بسیجی فرهنگ ایثار وشهادت وروحیه بسیجی بودن را در بین جوانان ونوجوانان جامعه ارتقاءبخشید وبا ایجاد وحدت در بین شیعه وسنی به دشمنان این خطه نشان داد که مردم استان سیستان وبلوچستان با برادری ،برابری،انسجام،یکپارچگی در برابر تهدیدات وخنثی سازی دشمنان ایستاده ومقابله می کنند.حجت الا سلام والمسلمین برهان باقری مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سلمان استان سیستان وبلوچستان نیز در این همایش گفت:با توجه به آیات وروایات قرآن کریم دوست شناسی ودشمن شناسی مهم ترین شاخصه ایست که در زندگی افراد نقش بسزایی دارد چرا که دین اسلام  نظام دین مداری است وبراین اساس مهم باید راه شهداءرا ادامه داد ودر مسیر شهداءکه مسیری الهی است قرار گیریم.وی از اطاعت خدا ورسول،جهاد در راه خدا،گذشت از مال وجان، را از مهمتریم ویژگیهای شهداء به ویژه سردار شهید لک زایی برشمرد .در حاشيه اين همايش نماينده تشكلهاي سياسي- اسلامي دانشجويان در دانشگاههاي استان سيستان و بلوچستان گفت: شهدا ذخایر معنوی ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند. انقلاب اسلامی ایران مدیون رشادتها و حماسه‌سازی‌های شهدای بی ادعا و ولایی می‌باشد که تنها با تمسک به درگاه لایزال الهی و تبعیت از فرامین بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و ولایت فقیه در مسیر عشق الهی گام نهادند و سرانجام توانستند به دشمنان ثابت کنند ، در برابر نیرو های پرتوان الهی مقاومت و ایستادگی نخواهند داشت.محسن دهمرده افزود: این استان با توجه به پتانسیل‌های فراوان؛ زمان زیادی سپری خواهد نمود تا شهدای عالیقدری همچون سردار شهید حاج حبیب لکزایی با چنین ابعاد شخصیتی را پرورش دهد و بسازد. بنابراین پاسداشت یاد و خاطره شهدا کمتر از اجر شهادت نیست، وظیفه ما این است با ذکر خاطراتی از شهدای بزرگوار، یاد و خاطرات آنها را برای همیشه زنده نگهداریم. وي با اشاره به فعاليتهاي تشكلها و هياتهاي مذهبي دانشجويي خاطر نشان كرد: در همین راستا تشکلهای اسلامی سیاسی و هیأتهای مذهبی دانشگاههای اسلامی استان گامهای مثبت و مؤثری در حفظ و نشر آثار شهدای انقلای اسلامی برداشته و خواهند داشت.