پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
جلسه شورای اداری دانشگاه...

جلسه شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی در استان سیستان و بلوچستان برگزار شد

جلسه شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر طهرانچی در استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان عصر روز چهارشنبه ۱۸ فروردین‌ماه به ریاست دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد چابهار برگزار شد.

دیدار با جمعی از اعضای هیئت علمی و کارمندان واحد چابهار و دیدار با مدیرعامل منطقه آزاد چابهار از دیگر برنامه‌های شب گذشته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بود.