پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور سروری مجد؛

جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد

جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها در واحد زاهدان برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنااز روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور علی سروری مجد، مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها، حجت‌الاسلام سید حامد علم الهدی، مشاور تقریب مذاهب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مسعود اکبری‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و جعفر کبیری، مدیر مدارس ویژه علوم و معارف اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

سروری مجد در این جلسه با تأکید بر جذب حداکثری دانشجویان غیر ایرانی و توسعه درآمدهای غیرشهریه‌ای گفت: برای کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای باید بیش از هر چیز به شرایط استان و ظرفیت‌های آن توجه کرد و از پتانسیل شهرها به نحو شایسته استفاده کرد. منطقه آزاد زابل و چابهار دارای بیشترین پتانسیل در استان سیستان و بلوچستان هستند که باید برای بهره گیری از ظرفیت آنها تدابیری اندیشید.

وی با توجه به حضوری شدن کلاس‌های آموزشی گفت: باید خوابگاه‌ها را تجهیز و آماده سازی بیشتری کنیم تا دانشجویان در کمال آرامش و آسایش به تحصیل علم و دانش بپردازند.

رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها به تعدد پردیس‌ها در استان سیستان و بلوچستان اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه استان سیستان و بلوچستان استانی پهناور است باید اعضای هیات علمی مورد نیاز جذب شوند.

سروری مجد با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در امر آموزش مجازی پیشگام بوده است، افزود: براساس آمار و گزارش های موجود دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری کلاسهای حضوری نیز پیشرو و پیشگام است و در این راستا به خوبی عمل کرده است.

وی درخصوص تولید مسکن کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: در حال رایزنی با وزارت راه و شهرسازی هستیم.

گفتنی است، سروری مجد و هیئت‌همراه پیش از برگزاری جلسه با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کردند.