جلسه پرسش و پاسخ کارکنان با هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان/ راه‎اندازی اتاق فکر در حوزه‎های مختلف

جلسه پرسش و پاسخ کارکنان با حضور امینرضا کمالیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان و معاونان این واحد دانشگاهی در سالن آمفی تئاتر علامه حلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، کمالیان با قدردانی از حضور پر نشاط کارمندان در این جلسه اظهار کرد: برگزاری چنین جلساتی میتواند باعث پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه و موفقیت مدیریت مجموعه در تعالی و پیشرفت برنامه ها و فعالیتهای علمی، پژوهشی، اجتماعی و ... شود و در رشد و اعتلای این مجموعه عظیم دانشگاهی بسیار تاثیرگذار است.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تکریم کارکنان و رضایتمندی آنها از محل کار یکی از مهمترین برنامههای مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی است، بخشی از سیاستها و فعالیتهای انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان را یادآور شد و افزود: قانونمداری، حفظ شان کارکنان، پاسخگویی به موقع، توجه به منافع کارکنان، اساتید و دانشجویان، نگاه یکسان و عادلانه، ایجاد فضای صمیمانه و رضایتمند برای همکاران و تصمیمگیری بر اساس کارکرد افراد از اهم برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با تاکید بر این که هیات رئیسه این واحد دانشگاهی آمادگی کامل را برای دریافت هرگونه انتقاد و پیشنهاد ارزنده از سوی کارکنان دارد و در راستای ارتباط بیشتر با کارکنان یک پست الکترونیکی معرفی شده که شخصاً پاسخگوی پیشنهاد، انتقاد و راهکارهایی که از این طریق بیان میشود هستم، اظهار کرد: برای موفقیت و رسیدن به تعالی باید همراه و همدل باشیم.

این مسئول راهاندازی اتاق فکر در حوزههای مختلف را الزامی دانست و بیان کرد: برنامهها و فعالیتها با مشورت و همفکری تبدیل به محصول مناسب و اثربخش میشود.

در این جلسه رئیس واحد زاهدان و معاونان به پیشنهاد، انتقاد و سؤالات کارکنان پاسخ دادند.