جمعی از دانش آموزان، فرهنگیان و مسئولان دبستان پسرانه سما دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان با دعوت از آتش‌نشانی زاهدان در حرکتی نمادین، به‌منظور همدردی با همکاران آتش‌نشان حادثه ساختمان پلاسکو با اهدای گل و قرائت دل نوشته های خود، با آنها ابراز همدردی کرده و یاد و خاطر قهرمانان آتش‌نشان تهران را زنده نگه داشتند.

مدیر دبستان پسرانه سما زاهدان در این دیدار که با حضور مسئول و کارکنان آتش نشانی زاهدان برگزار شد، گفت: آتش نشانان به همه مردم درس بزرگی را دوباره یادآوری کردند که فداکاری و خدمت به مردم حد و مرزی ندارد.

اشرف السادات طباطبایی افزود: «در آیین صبحگاه مدارس سما امروز همه به نشان احترام به آتش نشانان فداکار با قرآئت قرآن و ادای احترام، کار این عزیزان را گرامی داشتند

مسئول آتش نشانی زاهدان نیز با قدردانی از حرکت زیبای دانش آموزان و فرهنگیان گفت: «دیدن این صحنه ها مسئولیت خطیرمان را دوباره به ما متذکر می شود که حساسیت بیشتری نسبت به آن داشته باشیم

عابدی با توجه به حادثه پلاسکو ابراز امیدواری کرد که آتش نشانانی که در زیر آوارها مانده‌اند به آغوش خانواده خود بازگردند.

وی با تشکر از دانش آموزان برای ابراز همدردی شهادت جمعی از آتش نشانان در تهران تصریح کرد: بی شک شما آینده سازان این جامعه با درک خطرهایی که ممکن است ما را در جامعه شهری تهدید کند می توانید درمدیریت بحرانها نقش آفرین باشید.

در مراسم صبحگاه مدارس سما شهرستان زاهدان دانش آموزان و فرهنگیان یاد و خاطره شهدای آتش نشان واقعه پلاسکو را گرامی داشته و از ایثارگری آنان تجلیل کردند.