میر:

جوانان برای اقدامات جهادی لحظه‌شماری می‌کنند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: سنگر‌های محرومیت‌زدایی توسط جوانانی پر شده که برای حضور در جهاد لحظه‌شماری می‌کنند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی از زابل، سلطانعلی میر روز گذشته در اردوی جهادی دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد واحد زاهدان که در مناطق محروم شهرستان زابل در حال ساخت مدرسه بودند حضور پیدا کرد و گفت: جوانان مؤمن و انقلابی با همین روحیه جهادی همواره درصدد شناسایی مشکلات و ارائه راه‌حل برآمده و در صحنه بوده‌اند و برای رفع آن تهدید تلاش کرده‌اند.

وی، فعالیت‌های جهادی در مناطق محروم را ستود و اظهار کرد: سنگر‌های محرومیت‌زدایی توسط نسلی از جوانان انقلابی پر شده که برای حضور در سنگرهای جهاد لحظه‌شماری می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ایران اسلامی همواره مورد هجمه‌های سیاسی، نظامی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دشمنان بوده، اضافه کرد: جوانان مؤمن و انقلابی با همین روحیه جهادی همواره درصدد شناسایی مشکلات و ارائه راه‌حل برآمده و در صحنه بوده‌اند و برای رفع آن تهدید تلاش کرده‌اند.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تهدید امروز دشمن از نوع اقتصادی و فشار بر روی آحاد مردم از این راه است و ما به عنوان یک دانشجوی بسیجی باید در این عرصه با حفظ روحیه ایثار و ازخودگذشتگی در سنگر محرومیت‌زدایی در حد توان خود تلاش کنیم.

به گزارش روابط عمومی، دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در قالب اردوی جهادی در روستای رضا از توابع شهرستان زابل در حال ساخت یک مدرسه چهار کلاسه هستند.