بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در پی حادثه تروریستی در تهران

حادثه تلخ و ناگوار تروریستی روز چهارشنبه17 خرداد مصادف با 12 رمضان که منجر به شهادت و مجروح شدن جمعی از هموطنان روزه دار، بی دفاع و غیور کشور عزیزمان شد مایه تاسف و تاثر گردید.

این حمله تروریستی نشان از رفتار و خوی وحشیانه و ددمنشانه دشمنان ایران اسلامی است، ایران اسلامی یکی از مهم ترین و اصلی ترین قربانیان ترور و خشونت در منطقه بوده و انقلاب اسلامی تاکنون بارها و بارها طعم تلخ خشونت، جنگع ترور و... را چشیده است. ایستادگی و وحدت مردم همیشه در صحنه اصالت و استحکام انقلاب را به جهانیان ثابت کرده است و دشمنان متکبر به خوبی از اتحاد و هم بستگی ملت ایران آگاه بوده و می دانند که ایرانیان دلاور و شهید پرور هیچ گاه در برابر چنین جنایات کور دلانه ای کوتاه نخواهد آمد و چون همیشه با صلابت و اقتدار به دفاع از اسلام و انقلاب، چه در خارج از کشور و چه در داخل کشور ادامه خواهند داد.

دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان ضمن تسلیت این حادثه تروریستی ناگوار به رهبر انقلاب اسلامی، ملت شریف و همیشه در صحنه جمهوری اسلامی و خانواده های گرانقدر شهدای این حادثه، اعلام می دارد متعهدتر از گذشته در سنگر علم و دانش و با وحدت کلمه از استقلال، آزادی کشور عزیزمان محافظت و صیانت خواهد نمود تا انقلاب عظیم اسلامی محکم تر و استوارتر به راه مقدس و متعالی خود ادامه دهد.

(اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان)