حجت الاسلام محمد راهداری مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان...

حجت الاسلام محمد راهداری مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در مراسم بزرگداشت سالروز آزادسازی خرمشهر که در جواز مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره پیروزی رزمندگان در سال61 عنوان کرد: زمانی که خرمشهر از سوی رزمندگان فتح شد تا 48 ساعت رسانه های دشمن و استکبار جهانی از انعکاس این خبر خودداری کردند چرا که بر این باور بودند که صدام می تواند باری دیگر خرمشهر را به اشغال خود درآورد و این فتح بزرگ به دنیا ثابت کرد که دیگر دشمنان نمی توانند از راه جنگ خواسته های خود را به ملت ایران تحمیل کنند.

در بخش دیگری از این مراسم، ضمن برگزاری دعای پرفیض وارث هیات رئیسه، استادان و کارکنان دانشگاه با شهدای گمنام آرمیده در این واحد دانشگاهی تجدید میثاق کردند