پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
میر در همایش اقتدار بسیجیان شهرستان زهک:

حضور بسیج در پیچ‌های تاریخی نظام مقتدرانه و مخلصانه بوده است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: حضور بسیج طی ۴۲ سال گذشته در عرصه‌های مختلف و پیچ‌های تاریخی، حضوری بالنده، مقتدر و مخلصانه بوده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زابل، سلطانعلی میر در همایش اقتدار بسیجیان شهرستان زهک حضور یافت و به‌عنوان سخنران اصلی همایش اهداف تشکیل بسیج به دستور رهبر کبیر انقلاب اسلامی را تبیین کرد

وی در این همایش بیان کرد: حافظه تاریخی مردم ایران گواهی می‌دهد حضور بسیج طی ۴۲ سال گذشته در عرصه‌های مختلف و پیچ‌های تاریخی، حضوری بالنده، مقتدر و مخلصانه بوده است.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان بسیج را ضامن پیش‌روندگی انقلاب و پیش‌برندگی میهن اسلامی دانست و تأکید کرد: حضور بسیجیان در صحنه‌های حساس و تعیین‌کننده فراروی کشور، نماد اقتدار، عظمت و بصیرت ملی است.

رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان حوزه‌های مختلف فرهنگی، امنیتی، علمی، عرصه‌های سازندگی و محرومیت‌زدایی را از تجلیات نقش‌آفرینی سازنده بسیج به شمار آورد و خاطرنشان کرد: جهاد مخلصانه آنان در همراهی با «مجاهدان سلامت» طی دو سال اخیر در مقابله با «کرونا» و به‌ویژه واکسیناسیون ملی و طرح شهید سلیمانی مقابل این بیماری منحوس در زمره مصادیق الهام‌بخش و شکوهمند آن قرار دارد.