امام جمعه زاهدان در جلسه هیات امنای استان سیستان و بلوچستان

حضور دانشگاه آزاد اسلامی مایه مباهات استان های محروم کشور است

آیت لله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان گفت: رفتار متعادلانه مدیران دانشگاه آزاد اسلامی مانع از ایجاد موج مذهبی در استان سیستان و بلوچستان شده است.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آیت الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان در جلسه هیات امنای استان سیستان و بلوچستان که با حضور دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: مدیریت واحدهای استان سیستان و بلوچستان کار دشواری است اما خوشبختانه مسئولان این واحد به خوبی از عهده این کار برآمده و به کار خود کاملا اشراف دارند.

وی حضور دانشگاه آزاد اسلامی در استان سیستان و بلوچستان که از استان های محروم کشور محسوب می شود را مایه آبروی این شهر دانست و گفت: علاوه بر توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی که به واسطه حضور دانشگاه آزاد اسلامی در این استان رخ داده، حضور فیزیکی بیمارستان و مجموعه آموزشی این دانشگاه نیز حائز اهمیت است.

آیت الله سلیمانی افزود: از آنجایی که بناها و ساختمان های دانشگاه آزاد اسلامی یکی از زیباترین بناهای شهر به شمار می رود، موجب قدرانی مردم این شهر از خدمات این دانشگاه شده است.

وی با اشاره به برگزاری برنامه های فرهنگی در واحدهای این استان گفت: برگزاری چندین همایش با موضوع وحدت توسط معاونت فرهنگی یکی از اقدامات قابل تقدیر دانشگاه آزاد اسلامی به شمار می رود، جایگاه اهل بیت از نگاه اهل سنت نیز یکی دیگر برنامه های تاثیر گذاری بود که چندی پیش در این واحد برگزار شد که زبانزد بسیاری از مردم استان شد.

آیت الله سلیمانی خاطر نشان کرد: رفتار متعادلانه مدیریت و مسئولان فرهنگی واحدهای استان در عرصه مذهب به گونه ای است که علی رغم تلاش دشمن برای ایجاد تفرقه، در دانشگاه آزاد اسلامی ما هیچ یک از مشکلات اینچنینی را نداریم.

وی با اشاره به برخی حوادث در این استان گفت: هدف دشمن این است که تفرقه مذهبی بوجود آورد و همان گونه که مقام معظم رهبری نیز اشاره داشته اند، هیچ اختلافی به اندازه اختلافات مذهبی نمی تواند کمر شکن باشد.

امام جمعه زاهدان گفت: رفتار آگاهانه و مدبرانه مدیران دانشگاه آزاد اسلامی باعث شده تا هیچ فردی نتواند با سواستفاده از موقعیت این دانشگاه برای شخص خود آبروی سیاسی ایجاد کند. این در حالی است که در دیگر دانشگاه ها شاهد چنین مسائلی هستیم.