همزمان با آغاز ایام دهه فجر انقلاب اسلامی هیات رئیسه دانشگاه...

حضور هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه بر مزار شهدای گمنام همزمان با آغاز ایام دهه فجر.../تصاویر

همزمان با آغاز ایام دهه فجر انقلاب اسلامی هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به همراه کارکنان با حضور بر مزار شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس این واحد دانشگاهی بار دیگر با آرمانهای مقدس این شهدای گرانقدر تجدید میثاق کردند.

حجت الاسلام محمد راهداری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی واحد زاهدان با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمهالزهرا (س) و بزرگداشت ایام‌الله دهه فجر به مسائل و مشکلاتی که دشمنان اسلام در ابتدای شکوفایی انقلاب اسلامی ایجاد کردند پرداخت.

پیش از این مراسم، به مناسبت ایام دهه فجر و شهادت حضرت فاطمهالزهرا (س)، برنامه تلاوت دعای جامعه کبیره با حضور هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در مسجدالنبی (ص) این واحد دانشگاهی برگزار شد.