حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در راهپیمایی 22 بهمن

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان همگام با مردم مومن و انقلابی سراسر کشور در راهپیمایی 22 بهمن و دیگر برنامه‌های متنوعی که به مناسبت گرامیداشت دهه فجر برگزار شد، شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان همراه ملت مومن و انقلابی شهرستان، در فجر انقلاب اسلامی با خلق حماسه‌ای لبریز از شور و شکوه در سراسر این سرزمین سرافراز، با سر دادن شعار‌های مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر انگلیس بار دیگر نشان دادند سی‌و هفت سال توطئه، تهدید و خباثت استکبار جهانی، بر عزم و اراده‌ استوار این مردم بزرگ، تأثیری نداشته است و بار دیگر اقتدار و عزت اسلام و نظام اسلامی را به معرض نمایش گذاشتند.