پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
۴۵دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی....

حضور ۴۵ دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان در آزمون پیش‌کارورزی و جامع علوم پایه

۴۵دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در آزمون پیش‌کارورزی و جامع علوم پایه شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زاهدان، آزمون پیش‌کارورزی و جامع علوم پایه دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

بر اساس این خبر، ۴۵ نفر از دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در آزمون‌های پیش‌کارورزی و جامع علوم پایه شرکت کردند.

آزمون جامع علوم پایه پس از چهار ترم تحصیلی برگزار می‌شود و مقدمه مرحله مقدمات بالینی دانشجویان و مقدمه مرحله کارورزی است.

سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در بازدید از آزمون پیش‌کارورزی و جامع علوم پایه دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بیان کرد که با توجه به اهمیت رشته پزشکی برای استان و اینکه اغلب دانشجویان این رشته اکنون بومی هستند، باید فضای بزرگ‌تر و بهتری را برای شرایط تحصیلی قابل قبول این دانشجویان مهیا کرد.